Partners přesunuli svou centrálu do budovy Prague Gate v Praze

Finančně poradenská společnost Partners přestěhovala od ledna pražskou centrálu do kanceláří v budově Prague Gate v Praze - Chodově. Společnost, která do roku 2012 vstoupila i s novým názvem Partners Financial Services, a.s., si pronajala čtvrté patro o velikosti více než 1000 m2. Partners tak reagovali na rozvoj společnosti a stoupající počet zaměstnanců.

„Významnou součástí nových prostor je i školící centrum s kapacitou až 60 lidí. Z pražské centrály bude možné realizovat také vysílání Parners web TV. Do budovy Prague Gate se zároveň přestěhovaly redakce webů Peníze.cz a Finmag.cz, které působily v prostorách na Václavském náměstí,“ sděluje Lada Kičmerová, ředitelka marketingu a komunikace Partners.

Personální změny

K dílčím změnám došlo i v představenstvu společnosti Partners Financial Services, a.s., dříve Partners For Life Planning, a.s. Novými členy představenstva se stali Petr Bartoš, ředitel Operations, který je zodpovědný za zajištění procesů zpracování produktových smluv a rozvoj IT systémů a infrastruktury, a Vít Mikolášek, ředitel úseku právních služeb a compliance, do jehož kompetence spadá veškerá právní agenda společnosti Partners a jejích dceřiných společností. Na pozicích členů představenstva nahradili Martina Víchu a Tomáše Prouzu.

Viola Baštýřová, Native PR, viola.bastyrova@nativepr.cz, tel.: 776 21 05 99

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2010 překročil provizní obrat společnosti jednu miliardu korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“