Webové stránky Partners zvítězily v testu serveru investia.cz

Korporátní web Partners.cz byl v srpnovém testu redakce serveru investia.cz vyhodnocen jako nejlepší webová stránka mezi všemi finančně poradenskými společnostmi v Česku.

Nejen kvalita poskytovaných služeb, ale rovněž schopnost sebeprezentace a vytvoření pozitivního prvního dojmu hraje v branži finančního poradenství klíčovou úlohu. Partners si jsou této skutečnosti vědomi a před časem znovu ukázali, že v těchto kritériích hravě obstojí. Propracovaná webová prezentace s sebou přináší i další dílčí úspěchy společnosti Partners. „V průzkumu znalosti značky nemají Partners na českém trhu konkurenci. Dá se předpokládat, že k tomu přispěly i kvalitně zpracované korporátní weby naší společnosti,“uvedla tisková mluvčí společnosti Partners Lada Kičmerová.

V testu serveru investia.cz bylo hodnoceno celkem pět webů finančně poradenských společností působících na českém trhu. Oproti konkurenci poskytuje web Partners.cz svým návštěvníkům transparentnější informace o podstatě finančního poradenství i o nabídce produktů.

„Kromě poskytování kvalitních služeb dbáme i na informovanost našich klientů a usilujeme o prohloubení všeobecné finanční gramotnosti. V dohledné době budeme naše webové stránky inovovat; naší snahou je důkladnější provázání korporátních webů společnosti Partners se servery Finmag.cz a Peníze.cz, které rovněž provozujeme, čímž zajistíme klientům i široké veřejnosti ty nejlepší informace o dění ve světě financí,“ prohlásil ředitel marketingu Partners Vlastimil Divoký.

Jak hodnotila web společnosti Partners redakce serveru investia.cz:

„Na první pohled jde o přehlednou stránku. Uživatel na ní dostává tu pravou motivaci, proč by měl využít služeb finančního poradce. Na jedno kliknutí se tak může dostat na zajímavé stránky, které mu informace o poradenství této společnosti více přiblíží. Například na stránce „S čím vám může finanční poradce pomoci“ jednoduše zjistíte, s čím vám poradce pomůže. Kvalitní informace získáte i tím, když přejedete myší nad horní položku v menu „Poradenství“ a kliknete na odkaz „Kdo je poradce?“. Opět ve stručnosti zjistíte, co vám nabízí finanční poradce Partners. Na všech stránkách jsou umístěné kontaktní informace v podobě bezplatné telefonní linky, e-maily a odkazu na kontaktní formulář. Webové stránky Partners jsou v našem testu jednoznačně nejlepší. A to jak po stránce vizuální, tak i obsahové.“

Kompletní test webů poradenských společností naleznete zde.

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice. Do skupiny Partners patří i další projekty: Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost, založená na sklonku roku 2010. Zásluhu na úspěchu poradenství podle Partners má především nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Tomášem Prouzou a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 se vybraní poradci účastní pořadu České televize Krotitelé dluhů. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“