Čtyři sta tisíc na výzkum rakoviny prostaty

Společnost Partners se společně s Allianz letos poprvé zapojila do celosvětového hnutí Movember a podpořila tak výzkum rakoviny prostaty a varlat a prevenci mužského zdraví. Celkově se vybralo 400 tisíc korun. Šek na začátku prosince předali Petr Kroupa, Partner společnosti Partners, a Pavel Jechort, marketingový ředitel Allianz, českému zástupci hnutí Movember Markovi Rejmanovi. Peníze budou použity na výzkum rakoviny prostaty.

Fotografie ke stažení ZDE.

Zleva: Petr Kroupa, Pavel Jechort a Marek Rejman

Zleva: Petr Kroupa, Radim Lukeš, Petr Borkovec z Partners,  Marek Rejman z Movembru, Jitka Lucbauerová, Karel Maroušek a Michal Oppl z Partners

Zleva: Petr Kroupa, Radim Lukeš, Petr Borkovec z Partners,  Marek Rejman z Movembru, Jitka Lucbauerová, Karel Maroušek a Michal Oppl z Partners

Partners se v roce 2009 stali největší finančněporadenskou firmou v České republice a v roce 2012 překročil provizní obrat společnosti 1,45 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. V roce 2012 expandovali na polský trh, rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančněporadenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.

Získejte více informací

Výše zadané osobní údaje využijeme za účelem Vašeho kontaktování a poskytnutí rady, a to ve lhůtě 3 měsíců od odeslání osobních údajů. Více informací o zpracování osobních údajů našich klientů (včetně potenciálních) naleznete zde.