Partners členy České asociace franchisingu

V červenci 2014 se Partners Financial Services stali jedenáctým přidruženým členem České asociace franchisingu (ČAF).

„Členstvím v ČAFu jsme pro koncept Partners marketů získali určitý certifikát kvality. Vnímáme to jako posílení naší prestiže a možnost sdílení informací z oblasti franschisingu,“ uvedl ke členství Martin Pivoda, ředitel alternativní distribuce Partners, který má projekt franšíz Partners market na starost.

První franšíza Partners market byla otevřena 2. července 2012 v Tišnově. V současné době je v provozu celkem 35 franšíz Partners market, do konce roku by jich mělo být otevřeno celkem 60 po celé České republice. Na fotografii Petra Ritschelová, výkonná manažerka ČAF, a Martin Pivoda, ředitel alternativní distribuce Partners, při převzetí certifikátu k členství.

Fotografie ke stažení ZDE.

Partners se v roce 2009 stali největší finančněporadenskou firmou v České republice a v roce 2013 překročil obrat společnosti 1,3 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Josefem Uchytilem či Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. V roce 2012 expandovali na polský trh, rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančněporadenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards a v roce 2014 získali též ocenění Czech Superbrands.Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.