Partners generálními sponzory prestižních golfových turnajů

Společnost Partners se vůbec poprvé stala generálním sponzorem golfového turnaje Bank of the green. Tým golfistů Partners zde již potřetí obhájil své vítězství v kategorii partnerů. Společnost byla rovněž partnerem letošního turnaje Celebrity Golf Cup v rakouském Kitzbühelu.

Hřiště na Karlštejně ve špičkové kondici, 112 hráčů, nový titulární partner - společnost Partners, téměř sedmdesát centimetrů vysoký putovní pohár ze skláren Rückl Crystal a tradiční přítomnost prezidenta republiky Václava Klause - to byly kulisy 6. ročníku prestižní bitvy čtyřčlenných družstev bankovních týmů.

Mezi hráči byla řada top manažerů bankovních domů i partnerských společností, ale také bývalý guvernér České národní banky Zdeněk Tůma, někdejší tenista Top 10 a dnes privátní bankéř UniCredit Bank Karel Nováček, nebo generální ředitel společnosti MasterCard Brian Lang. Výtěžek ze startovného bankovních týmů poputuje do nadačního fondu manželů Livie a Václava Klausových.

Partner společnosti Petr Koupa na karlštejnském hřišti neskrýval spokojenost: „Tento turnaj je jedním z nejprestižnějších v Česku a má jedinečnou atmosféru. Je pro nás ctí, že jsme jeho titulárním partnerem.“ Důvodů ke spokojenosti měl však Petr Kroupa více; tým golfistů soutěžících pod tyrkysovou vlajkou, jehož členkou byla i generální ředitelka Katka Palková, totiž s výsledkem 95 bodů již potřetí obhájil absolutní vítězství v kategorii partnerů.

Partners byli rovněž titulárním partnerem letošního turnaje Celebrity Golf Cup , který se konal v rakouském Kitzbühelu, na krásném a náročném hřišti Golf Resortu Eichenheim.

V jednotlivých kategoriích vyhráli Petr Kroupa (HCP 0-18/40 bodů) a Lucie Urválková (HCP 18,1-5446 bodů), nearest to the pin zahrál Antonín Stokláska a longest drive Petr Kroupa.

Druhý den si hráči vyzkoušeli překrásné devítijamkové hřiště luxusního resortu Kaps uprostřed Kitzbühelu, přímo naproti legendární sjezdovce Hahnenkamm. Nejstarší hřiště v Rakousku, před šesti lety redesignované, nabízí parkové prostředí, ovšem v členitém terénu a s nádherným závěrem - osmá i devátá jamka končí na ostrově a na oba greeny je krásný pohled přes jezero z klubové terasy.

„Eichenheim i Kaps, to byla dokonalá kombinace,“ shodli se už po první devítce snad všichni hráči. Nejlepší brutto přinesla čtveřice Oleg Blaško, Martin Holub, Petr Koblic a Miloslav Rut. Vítězství však díky vyššímu odpočtu slavili Petr Kroupa, Jaroslav Besperát, Jakub Strnad a Hana Blovská.