Partners národními šampiony soutěže European Business Awards

Partners Financial Sevices se stali národními šampióny mezinárodní soutěže European Business Awards v kategorii Zaměření na zákazníka (Cusomer focus) a Byznys roku s obratem mezi 26 až 150 milionu euro. Ve finálovém kole se utkají o prestižní cenu s šampióny z dalších 26 evropských států a z Turecka. Vítězové za jednotlivé kategorie budou vyhlášeni v Londýně v dubnu 2013.

„Postupu mezi národní šampióny si nesmírně vážíme, zvláště po boku takových firem, jakými jsou Škoda Auto, Plzeňský Prazdroj či TOS VARNSDORF. Věřím, že naším podnikatelským úspěchem a inovacemi ve finančních službách dokážeme zaujmout i v mezinárodním měřítku,“ komentuje ocenění Petr Borkovec, generální ředitel a místopředseda představenstva společnosti Partners. Partners v soutěži prezentovali projekty zaměřené na vylepšení služeb klientům a vzdělávání veřejnosti, jako jsou hloubková finanční analýza, Den finanční gramotnosti, informační newsletter nebo on-line klientský portál na správu osobních financí.

„V letošním roce se jednotlivé společnosti představovaly formou videomedailonku. To umožnilo odborné porotě sice získat mnohem hlubší pochopení jejich obchodních strategií, ale na druhou stranu to znamenalo, že posuzování jednotlivých účastníků bylo obzvláště těžké. Proto je pro účastníky zařazení mezi národní šampiony výjimečnou poctou. Společně s našimi sponzory a podporovateli se těšíme na setkání s Partners Financial Services v dalším kole soutěže," komentuje výsledky Adrian Tripp, generální ředitel European Business Awards.

Za Českou republiku bylo odbornou porotou vybráno celkem 8 firem, které se zúčastní dalšího, třetího kola soutěže. Na počátku roku 2013 odborná porota z jednotlivých národních šampiónů vybere ty, kteří se stanou nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur. Ti pak předstoupí před porotu a v prezentaci „tváři v tvář“ budou moci naposledy zabojovat o prestižní ocenění European Business Awards v jedné z deseti kategorií. Finální výsledky budou vyhlášení na slavnostním ceremoniálu v dubnu 2013 v Londýně.

Soutěž European Business Awards se koná již od roku 2007 a jejími vítězi jsou nejvýznamnější evropské společnosti. V loňském roce se zúčastnilo 35 zemí a bylo vybráno celkem 405 národních šampionů, z nichž si toto prestižní ocenění odneslo celkem 11.

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2011 překročil provizní obrat společnosti 1,3 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.