Dovolte nás upozornit na chybu, kterou jsme uvedli v poradně časopisu Překvapení. Je zde mylně uvedeno, že u stavebního spoření: „Od roku 2015 má platit úprava, která již účel využití části peněz ze spoření sleduje.“  K žádným úpravám v podmínkách stavebního spoření od ledna 2015 nedochází. Za uvedení chybné informace se omlouváme. Marcela Střelcová, která je pod článkem uvedena jako autorka, s chybou nemá nic společného. Ta vznikla záměnou neaktualizovaných informací, které byly omylem zaslány časopisu Překvapení.

Poradna Překvapení

Partners se v roce 2009 stali největší finančněporadenskou firmou v České republice a v roce 2013 překročil obrat společnosti 1,3 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Josefem Uchytilem či Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. V roce 2012 expandovali na polský trh, rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančněporadenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards a v roce 2014 získali též ocenění Czech Superbrands.Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.