Igor Polanský posílil analytické oddělení Partners

Igor Polanský (32) nastoupil v dubnu letošního roku na pozici finančního analytika finančně-poradenské společnosti Partners. Kromě analytické činnosti z oblasti investic se věnuje odbornému školení v oblasti investičního poradenství a také rozvoji interního klientského portálu o nové funkcionality.

Igor Polanský před nástupem k Partners působil téměř tři roky jako redaktor odborného časopisu Fond Shop, od roku 2010 na pozici zástupce šéfredaktora. Vystudoval Masarykovu univerzitu v Brně, Ekonomicko-správní fakultu, obor finanční podnikání.

Je autorem mnoha článků o investicích a investičním poradenství na finančních serverech, článků a komentářů pro Právo, Hospodářské noviny, MF Dnes, Ekonom, Euro, Finančního poradce a další média. V roce 2007 (reedice v roce 2012) vydal publikaci s názvem „Finanční encyklopedie aneb správná volba pro Vaše finance“, která se věnuje základům bankovnictví, pojišťovnictví, zajištění bydlení, zabezpečení na stáří a především investicím.

Igor Polanský

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2010 překročil provizní obrat společnosti jednu miliardu korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“