Partners mají novou finanční ředitelku, Tatianu Purdiakovou

Tatiana Purdiaková (37) nastoupila v srpnu letošního roku na pozici finanční ředitelky společnosti Partners Financial Services. Bude zodpovědná za správu financí, rozpočtů, účetních operací, finančních auditů a cash flow společnosti. Na starost má zejména přípravu vstupu společnosti Partners na burzu a také spolupráci s externí účetní firmou a KPMG.

Tatiana Purdiaková má bohaté zkušenosti s finančním řízením společností jak z tuzemska, tak i ze zahraničí. Do Partners přišla ze skupiny European Property Group, kde působila od roku 2009 jako finanční ředitelka a řídila procesy týkajících se financí a správy majetku budov, jako jsou Palladium Praha či Praha City Centre. Předtím působila mimo jiné také ve společnostech Altron, a. s., Maersk Czech Republic s.r.o., KPMG v Kataru či YAM Publication, Ltd., Glasgow ve Velké Británii.

Tatiana Purdiaková

Vystudovala Poľnohospodárskou Univerzitu ve slovenské Nitře, Fakulta ekonomiky a manažementu a zároveň je členkou Asociace certifikovaných účetních (ACCA). Jejím rodným jazykem je slovenština, dále hovoří anglicky a rusky. Má syna Filipa (6) a ve volném čase se věnuje hlavně sportovním aktivitám, tanci, kulinářství, cestování a rodině.

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2010 překročil provizní obrat společnosti jednu miliardu korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“