Partners mají novou ředitelku HR a vzdělávání Gabrielu Kudrnovou

Gabriela Kudrnová (30) se na konci roku 2013 stala ředitelkou HR a vzdělávání společnosti Partners Financial Services. Do její kompetence spadají oblast náboru pro distribuční síť Partners, systém vzdělávání poradců a manažerů Partners, kontrolní systém Watch Dog 2.0, vedení Etického výboru a také spolupráce s vysokými školami. Pozice byla nově vytvořena, dříve oddělení patřilo pod úsek Operations, z kterého se z důvodu rozšíření agendy vyčlenilo.

„Do oblasti vzdělávání spadá koncept vzdělávání našich poradců, ale i koncipientů a franšízantů Partners market. Ten je nyní nastavený tak, aby zajišťoval vysokou kvalitu a odbornost našich spolupracovníků. Kromě edukace se věnuji oblasti kontroly kvality služeb a řešení sporů, kam spadají kontrolní systém Watch Dog a Etický výbor,“ upřesňuje Gabriela Kudrnová a dodává: „Nově se zaměříme na rozšíření spolupráce s vysokými školami. Zaměříme se zejména na osvětu oboru finančního poradenství a finanční gramotnost, která je na neekonomických školách na nízké úrovni.“

Gabriela Kudrnová působí v Partners od založení společnosti v roce 2007. Až do roku 2010 se věnovala finančnímu poradenství na pozici Team Manager, následně přešla pod centrálu jako projektová manažerka a ředitelka vzdělávání. Svou profesní kariéru zahájila jako asistentka vedení, nejprve ve společnosti Koh-i-noor, pak ve společnosti Fincentrum. K finančnímu poradenství se dostala ve společnosti OVB, kde působila tři roky.

Fotografie Gabriely Kudrnové ke stažení ZDE.

Gabriela Kudrnová

Partners se v roce 2009 stali největší finančněporadenskou firmou v České republice a v roce 2013 překročil provizní obrat společnosti 1,3 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Josefem Uchytilem či Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. V roce 2012 expandovali na polský trh, rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančněporadenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards a v roce 2014 získali též ocenění Czech Superbrands.Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.