Petr Borkovec předsedou představenstva Partners Financial Services

Od ledna 2014 se předsedou představenstva společnosti Partners stal Petr Borkovec, který do té doby zastával funkci místopředsedy. V roli místopředsedy ho pak nahradil Michal Špaňár, nynější výkonný ředitel Partners, a to s platností od 1. února 2014. Dalšími členy představenstva společnosti jsou Vít Mikolášek, ředitel právních služeb a compliance Partners, Petr Bartoš, ředitel Operations Partners, a nově od letošního ledna také Tatiana Purdiaková, finanční ředitelka Partners.

Bývalá předsedkyně představenstva Partners Kateřina Volínová (rozená Palková) a člen představenstva Pavel Kohout se od ledna přesunuli do dozorčí rady Partners, Kateřina Volínová jako předsedkyně, Pavel Kohout jako místopředseda. Členem dozorčí rady je Radim Lukeš (dříve její předseda).

„Od svého založení společnost Partners neustále velmi dynamicky roste. Na centrále společnosti je nyní více než 130 zaměstnanců, Partners Financial Services má tři dceřiné společnosti, expandovala na polský trh a úspěšně buduje projekt kamenných franšízových poboček. To dává prostor pro další úspěšné osobnosti ve vedení Partners, proto jsme se rozhodli ke změnám v představenstvu a dozorčí radě,“ vysvětluje Petr Borkovec, Partner a předseda představenstva Partners, a dodává: „Akcionáři společnosti nadále zůstávají ve vedení Partners, holding chtějí vlastnit a podílet se na řízení a určování strategického směřování firmy.“

Změny naleznete ZDEFotografie jednotlivých členů představenstva a dozorčí rady jsou ke stažení ZDE

Partners se v roce 2009 stali největší finančněporadenskou firmou v České republice a v roce 2013 překročil provizní obrat společnosti 1,3 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Josefem Uchytilem či Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. V roce 2012 expandovali na polský trh, rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančněporadenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards a v roce 2014 získali též ocenění Czech Superbrands.Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.