Představenstvo Partners rozšířeno na sedm členů

Představenstvo společnosti Partners Financial Services, a. s., bylo od 1. července 2014 rozšířeno o dva další členy, nyní je tedy sedmičlenné. Novými členkami představenstva se staly Vladislava Cisarzová, obchodní ředitelka, a Lada Kičmerová, ředitelka marketingu a PR. Změny schválila valná hromada společnosti konaná 17. června 2014.

Na valné hromadě byly též schváleny změny ve struktuře představenstva. Dalšími dvěma místopředsedy představenstva se, také od 1. července 2014, stali Vít Mikolášek, ředitel právních služeb a compliance, a Petr Bartoš, ředitel Operations. Oba již v představenstvu byli jako členové.

Valná hromada též schválila čistý zisk za rok 2013 ve výši 97,724 milion korun. Zisk bude poukázán na účet nerozděleného zisku minulých let a dividenda z akcií společnosti Partners Financial Services v letošním roce vyplacena nebude. „Důvodem k tomuto rozhodnutí je, že jako akcionáři chceme dále investovat do rozvoje společnosti, do projektů a aktivit, které nás v dalších letech posunou zase o pořádný kus vpřed,“ uvádí Petr Borkovec, předseda představenstva Partners. Celkový obrat společnosti v roce 2013 činil 1,3 miliardy korun. Nejvíce rostoucí byla oblast úvěrů na bydlení, kde Partners opět potvrdili pozici jedničky na trhu s desetinovým podílem. Celkově sjednali úvěry na bydlení ve výši 16,5 miliardy korun. Podrobnější informace k hospodářským výsledkům v roce 2013 najdete ZDE.

Poslední významnou změnou vyplývající z konané valné hromady jsou noví akcionáři společnosti Partners. Stali se jimi Partneři společnosti a vybraní členové představenstva, kteří drží dohromady 7,75 procent akcií Partners.

Změny naleznete ZDE. CV a fotografie Vladislavy Cisarzové najdete ZDE a Lady Kičmerové ZDE

Vladislava Cisarzová

Lada Kičmerová

Partners se v roce 2009 stali největší finančněporadenskou firmou v České republice a v roce 2013 překročil obrat společnosti 1,3 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Josefem Uchytilem či Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. V roce 2012 expandovali na polský trh, rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančněporadenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards a v roce 2014 získali též ocenění Czech Superbrands.Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.