Richard Kouba novým ředitelem projektu Partners market

Od února letošního roku posílil tým projektu franšízových poboček Partners market Richard Kouba (47). Nastupuje na nově vytvořenou pozici ředitele projektu a jeho hlavním úkolem je další rozvoj tohoto distribučního kanálu, oblast budování nových poboček, zvýšení produktivity těch stávajících a v neposlední řadě také zlepšení komunikace a spolupráce manažerů sítě a franšízových poboček v oblasti servisu klientů.

Projekt franšízových poboček Partners market spustili Partners v roce 2012 a během necelých tří let vznikla síť padesáti obchodních míst po celé České republice. „Toto číslo není rozhodně konečné, franšízami se Partners podařilo pokrýt mezeru na trhu. Do budoucna počítáme s další expanzí projektu, proto došlo k posílení realizačního týmu. Pro mne osobně práce na projektu přináší nejen uplatnění mých dosavadních zkušeností, ale i spoustu nových příležitostí a výzev. Jsem přesvědčen o unikátnosti konceptu Partners  market a jsem rád, že mohu být součástí jeho budování na českém trhu,“ uvádí Richard Kouba.

Zkušenosti sbíral zejména v GE Money Bank, kde od roku 2006 působil osm let na vyšších manažerských pozicích v České republice i na Slovensku. Zaměřoval se na oblast budování, expanzi a implementaci strategie. Od roku 1998 do konce roku 2005 byl jednatelem společnosti Allied Domecq, s. r. o., pro český a slovenský trh.

Richard Kouba je absolventem Českého vysokého učení technického, fakulty elektrotechnické. Je ženatý, má jedno dítě a volný čas tráví cestováním a rekreačním sportem, například cykloturistikou, in-line bruslením, squashem a golfem.

Fotografie ke stažení ZDE.

Richard Kouba

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2014 překročil obrat společnosti 1,2 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners domov, Partners market a dceřiné společnosti Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou, Josefem Uchytilem či Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem. V roce 2012 rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančně-poradenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards a v roce 2014 získali též ocenění Czech Superbrands.Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.