Tereza Píchalová se stala novou tiskovou mluvčí Partners

Na pozici tiskové mluvčí společnosti Partners nově nastoupila Tereza Píchalová. Po letech zkušeností v redakci Lidových novin, nakladatelství a v oblasti PR převezme začátkem července odpovědnost za veškerou mediální komunikaci Partners.

Těším se, že navážu na mnohé redakční spolupráce Partners v oblasti osobních financí. Analytici a mediální tváře Partners jsou skvěle etablovaní v českých denících i na zpravodajských portálech a s jejich odbornými znalostmi bych chtěla dále pracovat. Mým cílem je poskytovat redakcím rychlé a užitečné odpovědi, přicházet s tipy na zajímavá témata a navazovat spolupráci s dalšími médii. Díky vlastní praxi v redakci Lidových novin mám přehled o tom, co je pro novináře důležité a zajímavé,“ říká Tereza Píchalová.

Tereza Píchalová nahradí na pozici Violu Baštýřovou, která ve funkci skončila začátkem června. Profesně se dlouhodobě pohybuje v oblasti médií a PR. Byla redaktorkou Lidových novin a odborného nakladatelství Linde Praha. Zkušenosti z oblasti PR získala v tiskovém odboru vicepremiérky Karolíny Peake na Úřadu vlády ČR a také jako PR manažerka neziskové organizace Vím, co jím a piju. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze.

Odborníci Partners v čele s ekonomem Pavlem Kohoutem dlouhodobě přispívají do významných českých médií. Spolupracují se známými portály idnes.cz, peníze.cz nebo mesec.cz, jsou hosty ve vysílání České televize. Finanční poradci Partners přispívají do spotřebitelských poraden v regionálních denících a lifestylových časopisech. Pro novináře se pravidelně připravuje Finanční barometr – statistický průzkum na téma osobních financí.

tereza.pichalova@partners.cz

tel. 603 173 254

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2010 překročil provizní obrat společnosti jednu miliardu korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“