Viola Baštýřová novou vedoucí komunikace a tiskovou mluvčí Partners

Novou vedoucí komunikace a tiskovou mluvčí finančně poradenské společnosti Partners se stala Viola Baštýřová (32). Na této pozici bude mít na starost externí a interní komunikaci společnosti a projekt Den finanční gramotnosti.

„Partners jako jednička na českém finančně-poradenském trhu si jsou vědomi důležitosti externí komunikace, proto budeme nadále pokračovat v nastaveném trendu otevřené a proaktivní komunikace směrem k médiím. Zaměříme se jak na posílení mediálního obrazu našich odborníků, tak i na specializované mediální projekty, jako je třeba Finanční barometr. Samostatným, dlouhodobým projektem, který jsme zahájili v loňském roce, bude Den finanční gramotnosti. Ten v letošním roce rozšíříme o další aktivity zasahující jak do externí, tak interní komunikace,“ říká Viola Baštýřová.

Viola Baštýřová má bohaté zkušenosti z oblasti public relations, zejména v segmentu finančních klientů a klientů z oblasti HR. Posledních sedm let působila v předních českých PR agenturách Crest Communications, Stance Communications a naposledy na pozici Account Managera v Native PR. Předtím (do března 2005) pracovala v Nezávislém producentském a televizním studiu BOX TV na pozici producentky a scénáristky. V současné době také působí jako mentorka v programu Link českého PR klubu.

V letech 1999 až 2002 absolvovala Vyšší odbornou školu publicistiky v Praze (VOŠP), obor kulturní televizní publicistika. Ve volném čase se věnuje divadlu, filmu, četbě beletrie a cestování.

Viola Baštýřová

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2010 překročil provizní obrat společnosti jednu miliardu korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem a Dušanem Šídlem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“