Zbyněk Kuběj má na starost neživotní pojištění v Partners

Od poloviny ledna letošního roku posílil tým analytiků Partners Zbyněk Kuběj (34). Jako analytik neživotního pojištění se bude věnovat analýzám pojistných produktů, komunikaci s pojistiteli, poskytování pomoci při řešení pojistných událostí, konzultacím ke konkrétním obchodním případům a školení jednotlivých produktů. Na pozici nahrazuje Jiřího Pěnčíka, který odešel ze společnosti ke konci roku 2014.

Zbyněk Kuběj (*1981) se v oblasti pojišťovnictví pohybuje již devět let. První čtyři roky si vyzkoušel práci na straně makléře, kde se zabýval pojištěním vozidel, občanského i podnikatelského majetku a odpovědnosti. Následujících pět let byl zaměstnán jako manažer sekce makléřských služeb u UNIQA pojišťovny. Zde poskytoval makléřům všestranný servis od vypracování nabídek, přes pomoc s pojistnými událostmi, až po uzavírání pojistných smluv na pojištění vozidel, podnikatelského a občanského majetku a odpovědnosti.

Zbyněk Kuběj je absolventem Slezské univerzity v Opavě, fakulty Obchodně podnikatelské, kde vystudoval obor Evropská unie a marketing, management. Je ženatý a mezi jeho zájmy patří automobily a motorismus v jakékoliv podobě, sport, zejména squash, a dobré filmy.

Zbyněk Kuběj

Fotografie ke stažení ZDE.

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2014 překročil obrat společnosti 1,2 miliardy korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners domov, Partners market a dceřiné společnosti Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou, Josefem Uchytilem či Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem. V roce 2012 rozšířili distribuční síť o franšízy Partners market a jako první finančně-poradenská společnost zavedli investiční poradenství. V roce 2013 se stali nositeli prestižního titulu Ruban d’Honneur v soutěži European Business Awards a v roce 2014 získali též ocenění Czech Superbrands.Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.