Partners Online: Pro klienty opět něco navíc

Partners bankovní služby od března rozšířily nabídku o internetové bankovnictví  Partners Online. Pouze majitelé kont Partners mají kromě přehledu o pohybu svých peněz k dispozici i přehled o celém portfoliu u všech finančních institucí realizovaných prostřednictvím Partners. Tato jedinečná služba nabízí u téměř všech smluv zobrazení aktuálního stavu či historii plateb. Partners Online navíc nabízí i Mojí bilanci, pomocí níž mohou uživatelé kontrolovat osobní nebo rodinné příjmy a výdaje. V současné době má Partners Online k dispozici přibližně sedmnáct tisíc klientů.

„Cílem služby je mít přehledně a na jednom místě pod kontrolou celý „finanční život“. Uživatel Partners Online má navíc nepřetržitý přístup ke svému poradci, a může tak operativně a flexibilně řešit své finanční požadavky a potřeby,“ vyjadřuje se Dagmar Prajzlerová, manažerka  Partners Bankovních služeb, a dodává: „Chtěli jsme využít toho, že většina majitelů kont dnes řeší své transakce pomocí internetbankingu a umožnit jim tak propojení těchto služeb se službami finančního poradenství, jako je správa osobních a rodinných financí.“

Klienti Partners bankovních služeb mají v rámci komfortního internetového bankovnictví přehled jak o svých příjmech a výdajích, tak i snadnou možnost kontaktovat svého osobního finančního poradce v sekci Můj poradce. Přehled aktuálního dění v Partners uživatelé naleznou v sekci Novinky. Převratnou je služba Moje portfolio, která nabízí přehled smluv jednotlivých finančních institucí včetně historie plateb. Partners Online je nadstavbové internetové bankovnictví, dostupné 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Více informací na www.partnerbs.cz.

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2012 překročil provizní obrat společnosti 1,45 miliard korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Media a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners. Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem, Alešem Tůmou a Davidem Kučerou publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak“.