První tribrand karta vstupuje na trh

Trojice silných společností UniCredit Bank, AXA a Partners představili historicky první „tribrand“ kreditní kartu na českém trhu. Za užívání karty získává klient bonus min. 1 % z útraty formou příspěvku na sjednané pojištění nebo investici.

UniCredit Bank představila novinku na trhu kreditních karet a to ve spojení s finanční skupinou AXA a poradenskou společnosti Partners Financial Services (dříve Partners for Life Planning).

Pro klienty Partners je připravena speciální Platební karta AXA CLUB Partners s logem obou společností.

„Jako první na českém trhu představujeme „tribrand“, tedy platební kartu, která prezentuje silné obchodní partnerství skupiny Partners, UniCredit Bank a AXA. Klient si s Platební kartou AXA CLUB Partners může uspořit více peněz na stáří, zlevnit si své pojištění nebo navýšit své investice. Od vybraných partnerů AXA CLUB může klient navíc získat až 17%, případně 50 haléřů za každý načerpaný litr benzínu.“ uvádí Leoš Pokorný, manažer oddělení Karty UniCredit Bank.

„Nejlepší platební karta pro roky 2009, 2010 i 2011 v soutěži Zlatá koruna, AXA CLUB karta, tak získává mladší a ambicióznější sestru. Finanční poradci Partners přidávají ke kartě AXA CLUB další poradenský servis,“ dodává Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

„Klienty nebaví nosit v peněžence desítky slevových a klubových karet. S Platební kartou AXA CLUB Partners má klient v jedné kartě všechny bonusy najednou. Členové AXA CLUBU však získávají i další benefity, zejména asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 tisíc korun ročně a cestovní pojištění AXA CLUB Travel za velmi výhodnou cenu. I v tom je síla Platební karty AXA CLUB Partners“ doplnil Petr Borkovec, CEO pro distribuci finanční skupiny Partners.

Axa karta

Získejte více informací

Výše zadané osobní údaje využijeme za účelem Vašeho kontaktování a poskytnutí rady, a to ve lhůtě 3 měsíců od odeslání osobních údajů. Více informací o zpracování osobních údajů našich klientů (včetně potenciálních) naleznete zde.