Projeďte se s Partners v Rolls-Royce

Finančně poradenská společnost Partners se stala generálním partnerem jedinečné přehlídky vozů Rolls-Royce, která odstartuje v sobotu 3. září a pofrčí až do neděle 25. září v brněnské Galerii Vaňkovka. Partners zařídili pojištění pro všechny luxusní vozy.

Historicky první mezinárodní setkání majitelů vozů Rolls-Royce a Bentley z Česka a Rakouska bude slavnostně zahájeno v sobotu 3. září ve 13. hodin v Brně na volném prostranství mezi Vaňkovkou a galerií současného umění Fait Gallery.

Během sobotního odpoledne se představí celá řada současných vozů Rolls-Royce u nás. Pouze první víkend výstavy (3.–4. září) budou mít zájemci navíc ojedinělou příležitost obdivovat jeden z posledních modelů – Rolls-Royce Ghost Series II Extended Wheelbase. Setkáním bude provázet herec Pavel Trávníček, na programu je také vystoupení britské legendární skupiny Backwards.

Po akci se v prostoru Galerie Vaňkovka mohou návštěvníci po celé tři týdny kochat ušlechtilou krásou těchto modelů:

Rolls-Royce 25/30 (1936)

Rolls-Royce Silver Cloud (1956)

Rolls-Royce Silver Cloud (1957)

Rolls-Royce Shadow I (1973)

Rolls-Royce Wraith (1977)

Rolls-Royce Silver Spirit (1982)

Rolls-Royce Silver Seraph (1998)

Bentley Mulsanne Turbo (1953)

Bentley Continental GT Speed (2016)

Tereza Píchalová, Partners, tereza.pichalova@partners.cz, tel.: 603 173 254

Partners se v roce 2009 stali největší finančně-poradenskou firmou v České republice a v roce 2010 překročil provizní obrat společnosti jednu miliardu korun. Do skupiny Partners patří i projekty Partners bankovní služby, Partners Akademie, Partners Média a Partners investiční společnost. Zásluhu na úspěchu poradenství Partners má především objektivita, nabídka exkluzivních produktů a pečlivá příprava a vzdělání finančních poradců Partners.

Odborníci a analytici Partners v čele s Pavlem Kohoutem publikují v předních českých médiích i na finančním webu Finmag.cz a portálu Peníze.cz. Od roku 2008 do konce roku 2010 se vybraní poradci účastnili pořadu České televize Krotitelé dluhů. V roce 2011 Partners vyhlásili 8. září Dnem finanční gramotnosti a spustili projekt pod stejným názvem ve spolupráci s organizací UNESCO. Partners zkrátka znamená: „Finanční poradenství jinak.“